Ons boek

Toon – De impact van een dodelijk arbeidsongeval

Het boek Toon “De impact van een dodelijk arbeidsongeval” is ons verhaal. In meer dan 70 hoofdstukken verdeeld over bijna 300 pagina’s vertellen wij als zus en broer het complete verhaal. We doen dat ieder in een eigen lettertype waardoor u het verhaal kunt lezen vanuit twee perspectieven. Karien schrijft als echtgenote, als vrouw die achterblijft met haar zoon en de draad in het leven weer oppakt. Patrick schrijft als zwager, als man met een fiscaal-economische achtergrond over de zakelijke kant van de nasleep. Een indrukwekkend verhaal over de nasleep van een arbeidsongeval met dodelijke afloop.

Het is veel meer een pleidooi voor een andere aanpak dan het verhaal van de zielige nabestaanden. Het boek is voor een breed publiek geschreven.

Bron: Stichting Maatschappij en Veiligheid

Niet alleen nabestaanden, maar ook professionals die betrokken zijn bij afhandeling van arbeidsongevallen zoals advocaten, verzekeringsexperts en onderzoekers van arbeidsongevallen waarderen het boek. Ook in de wereld van veiligheidskundigen wordt ons boek zeer gewaardeerd. Bedrijven en organisaties gebruiken ons boek als een wake-up-call voor personeel.

Ons verhaal was reden voor de Stichting Maatschappij en Veiligheid om Karien in 2017 de zilveren Pieter van Vollenhoven Penning uit te reiken voor haar nationale bijdrage aan veiligheid in de maatschappij.

Bestellen van het boek is eenvoudig. Vul onderstaand uw gegevens in en u ontvangt het boek met de factuur. U betaalt dus achteraf. De verkoopprijs van het boek is € 25,25 inclusief verzendkosten zowel in Nederland als in België.

LET OP: Ons boek is tijdelijk niet leverbaar. Naar verwachting vanaf eind juni 2022 zal het boek weer leverbaar zijn. Tot die tijd blijft uw bestelling in backorder.

Wilt u dat wij het boek signeren of een persoonlijk bericht in uw boek schrijven? Daar werken wij graag aan mee. Onder “Bericht” kunt u dat aangeven.

Met de aankoop van het boek steunt u Stichting Arbeidsongevallen en Hulphond Nederland. Elders op deze site leest u alles over de keuze voor deze goede doelen.

Door ons boek uitsluitend via deze site te verkopen – en dus niet langer meer via online boekhandels – blijft er veel meer over voor onze goede doelen. Halverwege 2018 hebben wij daartoe besloten, nadat ons boek een korte periode te koop was via de boekhandel.

Boekbestelling